PŘIHLÁŠENÍ

KLONE


KLONE (foto interpreta)
#5467

Yann Ligner (zpěv)
Aldrick Guadagnino
(kytara)
Guillaume Bernard
(kytara)
Matthieu Metzger
(samply)
Jean Etienne Maillard
(basa)
Florent Marcadet
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Groove / Progressive Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Poitiers

VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


Duplicate 2004: Duplicate -
High Blood Pressure [EP] 2004: High Blood Pressure [EP] -
All Seeing Eye 2008: All Seeing Eye -
Black Days 2010: Black Days -
The Eye of Needle [EP] 2011: The Eye of Needle [EP] -
The Dreamer´s Hideaway 2012: The Dreamer´s Hideaway 8/10
Here Comes the Sun 2015: Here Comes the Sun -
Unplugged [live] 2017: Unplugged [live] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KLONE | Groove / Progressive Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TRIA MERA
Groove / Progressive Metal
ABZOFRAN
Groove / Progressive Metal

Poslední hodnocení


ANNIHILATOR
King Of The Kill
1994

obal



asesino 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2017. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist