DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KRISIUN


KRISIUN (foto interpreta)
#543

Alex Camargo (zpěv, basa)
Moyses Kolesne
(kytara)
Max Kolesne
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Brazílie
Ijuí

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


Unmerciful Order [EP] 1993: Unmerciful Order [EP] 7/10
Black Force Domain 1995: Black Force Domain 8/10
Apocalyptic Revelation 1998: Apocalyptic Revelation 8/10
Conquerors Of Armageddon 2000: Conquerors Of Armageddon 8/10
Ageless Venomous 2001: Ageless Venomous 8/10
Works Of Carnage 2003: Works Of Carnage 8/10
Bloodshed 2004: Bloodshed 8/10
AssassiNation 2006: AssassiNation 9/10
Live Armageddon [DVD] 2006: Live Armageddon [DVD] 9/10
Southern Storm 2008: Southern Storm 8/10
The Great Execution 2011: The Great Execution 9/10
Arise from Blackness [kompilace] 2012: Arise from Blackness [kompilace] 7/10
Forged In Fury 2015: Forged In Fury 8/10
Scourge of the Enthroned 2018: Scourge of the Enthroned 8/10
Mortem Solis 2022: Mortem Solis 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KRISIUN | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VESICARUM
Death Metal
HELLCHILD
Death Metal
SONNE ADAM
Death Metal

Fanoušci


prepil
8901 bodů
deli
0 bodů
twisted sister
4223 bodů
Magua
34499 bodů
asesino
1402 bodů

ZOBRAZIT (14)

Poslední hodnocení


BLODKARSK
Jarpi
2023

obal



Immortal SEP 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist