PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SKEPTICISM


SKEPTICISM (foto interpreta)
#5398

Matti Tilaeus (zpěv)
Jani Kekarainen
(kytara)
Eero Pöyry
(klávesy)
Lasse Pelkonen
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Funeral Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Finsko
Riihimäki

VZNIK / STATUS

1991 / aktivní



Diskografie


Stormcrowfleet 1995: Stormcrowfleet 8/10
Lead And Aether 1998: Lead And Aether 9/10
Farmakon 2003: Farmakon 9/10
Alloy 2008: Alloy 8/10
Ordeal 2015: Ordeal 7/10
Companion 2021: Companion 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SKEPTICISM | Funeral Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FROWNING
Funeral Doom Metal
EYE OF SOLITUDE
Funeral Doom Metal
STATION DYSTHYMIA
Funeral Doom Metal

Fanoušci


Luciper666
10 bodů

Poslední hodnocení


SLIPKNOT
The End, So Far
2022

obal



asesino 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist