PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DO ŘADY!


DO ŘADY! (foto interpreta)
#5378

Petr Rajtora (zpěv)
Vladimír Volman
(kytara)
Milan Vlček
(basa)
Karel Šimon
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Teplice

VZNIK / STATUS

1987 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandzone.cz
facebook.com



Diskografie


Join The Army!? 1991: Join The Army!? 8/10
Amnestie 1995: Amnestie 8/10
Vojenský 3-nápravový speciál 2002: Vojenský 3-nápravový speciál 8/10
Neber to osobně...! 2005: Neber to osobně...! 8/10
Myslím to upřímně 2013: Myslím to upřímně 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DO ŘADY! | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DR. PAKO
Punk Rock
CHIKITAS, THE
Punk Rock
A BUDE HŮŘ
Punk Rock

Fanoušci


Pentagram
27170 bodů
Magua
34499 bodů
Punky
2 bodů
ochd
74 bodů
kerry
822 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist