PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SEX MACHINEGUNS


SEX MACHINEGUNS (foto interpreta)
#5365

Kouji Anchang Andou (zpěv, kytara)
Shingo Starr
(basa)
Ken'ichi
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power / Speed Metal

ZEMĚ PŮVODU

Japonsko
Kagoshima

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

sexmachineguns.smg-fire.com




Diskografie


Sex Machinegun 1998: Sex Machinegun -
Made In Japan 1999: Made In Japan -
Barbe-Q Michael 2001: Barbe-Q Michael -
Ignition 2002: Ignition -
To The Future Tracks 2003: To The Future Tracks -
Heavy Metal Thunder 2005: Heavy Metal Thunder -
Made In USA 2006: Made In USA -
Cameron 2008: Cameron -
45° 2009: 45° -
SMG 2011: SMG -
Love Games 2014: Love Games -
Metal Monster 2015: Metal Monster -
Iron Soul 2018: Iron Soul -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SEX MACHINEGUNS | Power / Speed Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PARAGON
Power / Speed Metal
ARKANGEL
Power / Speed Metal
RAVAGE
Power / Speed Metal

Poslední hodnocení


NORTHERN CROWN
In a Pallid Shadow
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist