DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

REVOLTING


REVOLTING (foto interpreta)
#5349

Revolting Rogga (zpěv, kytara)
Grotesque Tobias
(basa)
Mutated Martin
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Gamleby

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


Dreadful Pleasures 2009: Dreadful Pleasures 8/10
The Terror Threshold 2010: The Terror Threshold 8/10
In Grisly Rapture 2011: In Grisly Rapture 8/10
Hymns Of Ghastly Horror 2012: Hymns Of Ghastly Horror 8/10
Visages of the Unspeakable 2015: Visages of the Unspeakable 8/10
Monolith of Madness 2018: Monolith of Madness 8/10
The Shadow at the World´s End 2020: The Shadow at the World´s End 8/10
Born to Be Dead 2022: Born to Be Dead 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | REVOLTING | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SACRILEGION
Death Metal
XORSIST
Death Metal
BREEDING IGNORANCE
Death Metal

Fanoušci


Immortal SEP
88420 bodů

Poslední hodnocení


PRAROD
Na ceste k zániku
2013

obal



chromatic 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist