PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AMERICA


AMERICA (foto interpreta)
#5304

Gerry Beckley (zpěv, kytara, basa, klávesy, harmonika)
Dewey Bunnell
(zpěv, kytara)
Michael Woods
(zpěv, kytara, piano)
Richard Campbell
(zpěv, basa)
Willie Leacox
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk Rock

VZNIK / STATUS

1970 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.venturahighway.com




Diskografie


America 1971: America 8/10
Homecoming 1972: Homecoming 7/10
Hat Trick 1973: Hat Trick 7/10
Holiday 1974: Holiday 8/10
Hearts 1975: Hearts 8/10
Hideaway 1976: Hideaway 8/10
Harbor 1977: Harbor 8/10
Silent Letter 1979: Silent Letter -
Alibi 1980: Alibi -
View From The Ground 1982: View From The Ground -
Your Move 1983: Your Move -
Perspective 1984: Perspective -
Hourglass 1994: Hourglass -
Human Nature 1998: Human Nature -
Here And Now 2007: Here And Now -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AMERICA | Folk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SIMON & GARFUNKEL
Folk Rock
ČECHOMOR
Folk Rock
LUMSK
Folk Rock

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist