PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MORIBUND OBLIVION


MORIBUND OBLIVION (foto interpreta)
#5245

Bahadir Uludaglar (zpěv, kytara)
Adam Sentürk
(kytara)
Serdar Semen
(basa)
Gökhan Sancakli
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Turecko
Istanbul

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Khanjar 2003: Khanjar -
Machine Brain 2005: Machine Brain -
Time To Face 2007: Time To Face -
K.I.N.: Killer Is Nowhere 2008: K.I.N.: Killer Is Nowhere 7/10
Manevi 2013: Manevi -
Turk 2015: Turk -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MORIBUND OBLIVION | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


RAUHNACHT
Black Metal
SINLUST
Black Metal
CRYPTIC WANDERINGS
Black Metal

Poslední hodnocení


TUNGSTEN
We Will Rise
2019

obal



fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist