PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY


MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY (foto interpreta)
#5201

Reef (zpěv)
Milcunt
(zpěv)
Motorák
(kytara)
Had
(basa)
Zahradník
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Goregrind / Brutal Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Brno

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Lamentations 2002: Lamentations 8/10
Eye For Eye 2004: Eye For Eye 8/10
7 2005: 7 9/10
Devolution 2010: Devolution 9/10
Thousand Years of Emptiness 2017: Thousand Years of Emptiness -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY | Goregrind / Brutal Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ENTRENCHED INGURGITATION
Goregrind / Brutal Death Metal
REGURGIMENTAÇÃO NECROVAGINAL SANGRENTA
Goregrind / Brutal Death Metal

Fanoušci


kacenka666
25 bodů

Poslední hodnocení


ET MORIEMUR
Epigrammata
2018

obal



Dub 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist