PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ANGUISH FORCE


ANGUISH FORCE (foto interpreta)
#5136

Kinnall (zpěv)
Luck Az
(kytara)
LGD
(kytara)
Rudymental
(basa)
Pemmel
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power / Speed Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Campodazzo

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.anguishforce.com




Diskografie


Anguish Force 2003: Anguish Force 7/10
City Of Ice 2005: City Of Ice 8/10
Invincible Imperium Italicum 2008: Invincible Imperium Italicum 9/10
Created 4 Self-Destruction 2009: Created 4 Self-Destruction 9/10
Atzwang 2012: Atzwang 8/10
Sea Eternally Infested 2014: Sea Eternally Infested 9/10
Shark Attack [EP] 2015: Shark Attack [EP] -
Chapter 7 2018: Chapter 7 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ANGUISH FORCE | Power / Speed Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ABORDAŽ
Power / Speed Metal
VALOR
Power / Speed Metal
VODU
Power / Speed Metal

Fanoušci


POWER ROSSI
2616 bodů

Poslední hodnocení


IGGY POP
Skull Ring
2003

obal



Niki 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist