PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AITTALA


AITTALA (foto interpreta)
#5119

Eric Aittala (zpěv, kytara, klávesy)
Randall Rhodes
(basa, zpěv)
Gary ´Zeus´ Smith
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive / Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Apex, Severní Karolína

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Bed Of Thorns 2009: Bed Of Thorns -
Haunt Your Flesh 2011: Haunt Your Flesh -
Effigy 2014: Effigy -
American Nightmare 2016: American Nightmare -
False Pretenses 2019: False Pretenses -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AITTALA | Progressive / Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HELREID
Progressive / Power Metal
CLOUDSCAPE
Progressive / Power Metal
ALKEMYST
Progressive / Power Metal

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist