PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BLOOD STAIN CHILD


BLOOD STAIN CHILD (foto interpreta)
#5113

Saika (zpěv)
Ryu
(kytara)
G.S.R.
(kytara)
Saika
(basa)
Yasuo Kanemoto
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Trance Metal / J-Metal

ZEMĚ PŮVODU

Japonsko
Osaka

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Silence Of Northern Hell 2002: Silence Of Northern Hell -
Mystic Your Heart 2003: Mystic Your Heart -
Idolator 2005: Idolator 8/10
Mozaiq 2007: Mozaiq 8/10
Epsilon 2011: Epsilon 9/10
Tri Odyssey [EP] 2017: Tri Odyssey [EP] -
The Legend 2018: The Legend -
Amateras 2019: Amateras -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BLOOD STAIN CHILD | Trance Metal / J-Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


arťom
1 bodů
Dizzy
501 bodů

Poslední hodnocení


NARNIA
From Darkness to Light
2019

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist