PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

WOLFSBANE


WOLFSBANE (foto interpreta)
#509

Blaze Bayley (zpěv)
Jase Edwards
(kytara)
Jeff Hately
(basa)
Steve Danger
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Tamworth, Staffordshire, Anglie

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


Live Fast Die Fast 1989: Live Fast Die Fast 8/10
Down Fall The Good Guys 1991: Down Fall The Good Guys 8/10
Wolfsbane 1994: Wolfsbane 7/10
Wolfsbane Save The World 2012: Wolfsbane Save The World 7/10
Rock! [EP] 2015: Rock! [EP] -
Genius 2022: Genius -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | WOLFSBANE | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TANK
Heavy Metal
SOLDIER
Heavy Metal
PANZER
Heavy Metal

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist