PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABGOTT


ABGOTT (foto interpreta)
#5087

Agamoth Sabbath A. (zpěv, kytara, basa)
Tanathos
(kytara)
Kaoma Mega
(klávesy)
Triserial
(basa)
Morgawr
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie


VZNIK / STATUS

1997 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Abgott 2000: Abgott -
Fizala 2003: Fizala -
Artefact Of Madness 2006: Artefact Of Madness 6/10
Godfather In Black 2009: Godfather In Black -
Masters of Illusions 2014: Masters of Illusions -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABGOTT | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SØRGELIG
Black Metal
AGGRESSIVE MUTILATOR
Black Metal
HETROERTZEN
Black Metal

Poslední hodnocení


LIVLØST
Cold Skin
2019

obal



Podzemní Hluk 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist