PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NADIMAČ


NADIMAČ (foto interpreta)
#5059

Danilo Trbojevic (zpěv)
Stefan Corovic
(kytara)
Marko Pavlovic
(basa)
Dragan Ristic
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash Metal / Crossover

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Bělehrad

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Metal je rat [EP] 2009: Metal je rat [EP] -
Državni neprijatelj broj kec 2009: Državni neprijatelj broj kec 7/10
Po kratkom postupku 2011: Po kratkom postupku 8/10
Nejebanježivesile 2013: Nejebanježivesile 8/10
Manifest protiv sudbine 2015: Manifest protiv sudbine -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NADIMAČ | Thrash Metal / Crossover | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BEYOND POSSESSION
Thrash Metal / Crossover
DEATH SQUAD
Thrash Metal / Crossover
IN DEFENCE
Thrash Metal / Crossover

Fanoušci


ThrashMeister
2321 bodů
cermi-cermak
12759 bodů

Poslední hodnocení


DEADRISEN
DeadRisen
2020

obal



zed 4/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist