PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SAMAVAYO


SAMAVAYO (foto interpreta)
#5030

Behrang Alavi (zpěv, kytara)
Andreas Voland
(basa, zpěv)
Stephen Voland
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative / Stoner Rock

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Berlín

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní



Diskografie


Death.March.Melodies! 2005: Death.March.Melodies! -
One Million Things 2010: One Million Things -
Cosmic Knockout 2011: Cosmic Knockout 8/10
Dakota 2016: Dakota 10/10
Vatan 2018: Vatan 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SAMAVAYO | Alternative / Stoner Rock | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Dakota
189 bodů

Poslední hodnocení


AGNOSTIC FRONT
Another Voice
2004

obal



asesino 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist