PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE ADICTS


ADICTS, THE (foto interpreta)
#4992

Keith ´Monkey´ Warren (zpěv)
Pete ´Pete Dee´ Davison
(kytara)
Michael ´Kid Dee´ Davison
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Ipswich

VZNIK / STATUS

1975 / aktivní



Diskografie


Songs Of Praise 1981: Songs Of Praise 9/10
Sound Of Music 1982: Sound Of Music 9/10
Smart Alex 1985: Smart Alex 8/10
This Is Your Life 1985: This Is Your Life 8/10
Fifth Overture 1987: Fifth Overture 10/10
Rockers Into Orbit 1990: Rockers Into Orbit 9/10
Twenty-Seven 1993: Twenty-Seven 8/10
Joker In The Pack 2000: Joker In The Pack 7/10
Rollercoaster 2004: Rollercoaster 6/10
Rise And Shine 2006: Rise And Shine 8/10
Life Goes On 2009: Life Goes On 8/10
And It Was So! 2017: And It Was So! -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ADICTS, THE | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AUŠUS
Punk Rock
WERGLŮV PJOS
Punk Rock
BARBAR PUNK
Punk Rock

Fanoušci


Lahváč
674 bodů

Poslední hodnocení


OBLITERATE
Tangled Ways
2003

obal



chromatic 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist