PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HAEMORRHAGE


HAEMORRHAGE (foto interpreta)
#494

Lugubrious (zpěv)
Luisma
(kytara, zpěv)
Ana Belen de Lopez
(kytara)
Ramón Checa
(basa)
Osckar Bravo
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Grindcore

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Coslada, Madrid

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


Emetic Cult 1995: Emetic Cult 8/10
Grume 1997: Grume 9/10
Anatomical Inferno 1998: Anatomical Inferno 9/10
Loathesongs [EP] 2000: Loathesongs [EP] 9/10
Morgue Sweet Home 2002: Morgue Sweet Home 9/10
Apology For Pathology 2006: Apology For Pathology 8/10
Haematology: The Singles Collection [kompilace] 2007: Haematology: The Singles Collection [kompilace] 8/10
Hospital Carnage 2011: Hospital Carnage 9/10
Grindcore [EP] 2012: Grindcore [EP] 8/10
Punk Carnage [EP] 2012: Punk Carnage [EP] 8/10
Live Carnage: Feasting on Maryland [live] 2013: Live Carnage: Feasting on Maryland [live] -
Obnoxious [EP] 2014: Obnoxious [EP] 8/10
We Are the Gore 2017: We Are the Gore 9/10
Haematology Pt. 2  [kompilace] 2018: Haematology Pt. 2 [kompilace] 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HAEMORRHAGE | Grindcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FULL OF HELL
Grindcore
SPLIFF
Grindcore
CLOTTED SYMMETRIC SEXUAL ORGAN
Grindcore

Fanoušci


Luciper666
10 bodů
Jesse Custer
554 bodů
kerry
700 bodů
Zlo
23 bodů
asesino
976 bodů

ZOBRAZIT (16)

Poslední hodnocení


IN AETERNUM
Forever Blasphemy
1999

obal



Black Metal 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist