PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MISTWEAVER


MISTWEAVER (foto interpreta)
#4914

Raúl Puente Tobalina (zpěv, kytara)
Eduardo Alonso Santos
(kytara)
Eduardo Navazo
(klávesy)
David De Pedro Mediavilla
(basa)
Simón
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Španělsko
Burgos

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Sol Obscurabitur [EP] 2000: Sol Obscurabitur [EP] -
Dream´s Domain 2001: Dream´s Domain 8/10
The Aftermath 2003: The Aftermath 8/10
Age Of Darkness 2005: Age Of Darkness 9/10
Tales From The Grave 2010: Tales From The Grave 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MISTWEAVER | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DESPITE
Melodic Death Metal
RED DESCENDING
Melodic Death Metal
ARCH ENEMY
Melodic Death Metal

Poslední hodnocení


MALEVOLENT CREATION
Retribution
1992

obal



H5N1 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist