PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MONARQUE


MONARQUE (foto interpreta)
#4834

Atheos (kytara)
Le Mort
(kytara)
Morne
(basa)
Bardunor
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Quebec City, Quebec

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní



Diskografie


Fier Hérétique 2007: Fier Hérétique 8/10
Ad Nauseam 2009: Ad Nauseam 8/10
Messe Noire [EP] 2010: Messe Noire [EP] 8/10
Diatribe [EP] 2010: Diatribe [EP] -
Vigor Mortis [EP] 2012: Vigor Mortis [EP] -
Lys noir 2013: Lys noir 7/10
Jusqu´à la Mort [EP] 2019: Jusqu´à la Mort [EP] 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MONARQUE | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DARKMOON WARRIOR
Black Metal
SAWHILL SACRIFICE
Black Metal
GRIFFON
Black Metal

Poslední hodnocení


RODS, THE
Brotherhood of Metal
2019

obal



Riff 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist