PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AFTER THE BURIAL


AFTER THE BURIAL (foto interpreta)
#4832

Anthony Notarmaso (zpěv)
Trent Hafdahl
(kytara, zpěv)
Adrian Oropeza
(basa)
Dan Carle
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Metalcore / Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Twin Cities, Minnesota

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Forging A Future Self 2006: Forging A Future Self 8/10
Rareform 2008: Rareform 8/10
In Dreams 2010: In Dreams 6/10
This Life Is All We Have [EP] 2013: This Life Is All We Have [EP] -
Wolves Within 2013: Wolves Within 9/10
Dig Deep 2016: Dig Deep 8/10
Evergreen 2019: Evergreen 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AFTER THE BURIAL | Progressive Metalcore / Deathcore | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


wyytech
220 bodů

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist