PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

LIVING DEATH


LIVING DEATH (foto interpreta)
#47

Thorsten ´Toto´ Bergmann (zpěv)
Reiner Kelch
(kytara)
Dieter Kelch
(basa)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Speed / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Velbert

VZNIK / STATUS

1981 / neznámý





Diskografie


Vengeance Of Hell 1984: Vengeance Of Hell 8/10
Watch Out! [EP] 1985: Watch Out! [EP] -
Metal Revolution 1985: Metal Revolution 9/10
Back to the Weapons [EP] 1986: Back to the Weapons [EP] 9/10
Protected From Reality 1987: Protected From Reality 9/10
Live [EP] 1988: Live [EP] 8/10
World Neuroses 1989: World Neuroses 7/10
Killing In Action 1991: Killing In Action 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | LIVING DEATH | Speed / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PRISONER
Speed / Thrash Metal
BOMBARDER
Speed / Thrash Metal
STAY WHERE THE PEPPER GROWS
Speed / Thrash Metal

Fanoušci


samorost
8211 bodů
Thrashator
14500 bodů
kobra666
4621 bodů
tenebrae
7115 bodů
Pupajz
1137 bodů

ZOBRAZIT (13)

Poslední hodnocení


KOMMANDO BAPHOMET
Blood Gospel of Satanic Inquisition
2019

obal



Rock´N´Roll Hell 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist