PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KURTIZÁNY Z 25. AVENUE


KURTIZÁNY Z 25. AVENUE (foto interpreta)
#4690

Tomáš Vartecký (zpěv, kytara)
Kurz
(zpěv)
Kryštof Bartakovič
(kytara, zpěv)
Janík Rupprich
(basa)
Marek Macháček
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Ubiquity 1993: Ubiquity 7/10
Strach 1995: Strach 8/10
2000? 1997: 2000? 7/10
Médium 2002: Médium 8/10
Chemie 2005: Chemie 7/10
Teorie morfické rezonance 2009: Teorie morfické rezonance 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KURTIZÁNY Z 25. AVENUE | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SURVIVOR
Rock
DAMIAN WILSON
Rock
APATHEIA
Rock

Fanoušci


Pentagram
27170 bodů
MICHAL
7 bodů
Punky
2 bodů

Poslední hodnocení


WARKINGS
Revenge
2020

obal



steblohaf 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist