PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NECROCOCK


NECROCOCK (foto interpreta)
#4688

Tomáš ´Necrocock´ Kohout (zpěv, hudba, koncept)
Nazaru Bokaz
(zpěv)
Sambar
(basa)
Morfeus
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Ambient / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1992 / aktivní



Diskografie


Praktiky pohřebních ústavů [demo] 1992: Praktiky pohřebních ústavů [demo] -
Konvalium [demo] 2002: Konvalium [demo] 7/10
Praktiky pohřebních ústavů 2004: Praktiky pohřebních ústavů 9/10
Lesní hudba 2010: Lesní hudba 8/10
Hudba z psychiatrických pavilonů 2015: Hudba z psychiatrických pavilonů 7/10
Houbařské album 2016: Houbařské album 9/10
Křivoklátské martyrium 2018: Křivoklátské martyrium 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NECROCOCK | Ambient / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Traktor
134 bodů
Magua
33350 bodů
Eicherik
3545 bodů
kerry
755 bodů
Pentagram
27170 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


MEGADETH
Dystopia
2016

obal



metalgods 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist