PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THY ART IS MURDER


THY ART IS MURDER (foto interpreta)
#4687

C.J. McMahon (zpěv)
Andy March
(kytara)
Sean Delander
(kytara)
Kevin Butler
(basa)
Lee Stanton
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Technical Deathcore

ZEMĚ PŮVODU

Austrálie
Sydney

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Infinite Death [EP] 2008: Infinite Death [EP] -
The Adversary 2010: The Adversary 9/10
Hate 2012: Hate 9/10
Holy War 2015: Holy War 8/10
Dear Desolation 2017: Dear Desolation 9/10
Human Target 2019: Human Target 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | THY ART IS MURDER | Technical Deathcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DAYUM
Technical Deathcore
VEIL OF MAYA
Technical Deathcore

Fanoušci


lukashismo
84 bodů

Poslední hodnocení


GRAV
Dit inget ljus kan nå [EP]
2011

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist