PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MUSE


MUSE (foto interpreta)
#4686

Matthew James Bellamy (zpěv, kytara, klávesy)
Christopher Tony Wolstenholme
(basa, zpěv)
Dominic James Howard
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative / Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie


VZNIK / STATUS

1994 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

muse.mu
facebook.com



Diskografie


Showbiz 1999: Showbiz 7/10
Origin Of Symmetry 2001: Origin Of Symmetry 9/10
Hullabaloo 2002: Hullabaloo 8/10
Absolution 2003: Absolution 9/10
Black Holes And Revelations 2006: Black Holes And Revelations 8/10
The Resistance 2009: The Resistance 7/10
The 2nd Law 2012: The 2nd Law 9/10
Drones 2015: Drones 7/10
Simulation theory 2018: Simulation theory 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MUSE | Alternative / Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BROTHER APE
Alternative / Progressive Rock
GOOD TIGER
Alternative / Progressive Rock
WOLVE
Alternative / Progressive Rock

Fanoušci


Jesse Custer
565 bodů
wyytech
220 bodů
Aurélie
13 bodů

Poslední hodnocení


WARKINGS
Revenge
2020

obal



steblohaf 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist