PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FIREBIRD


FIREBIRD (foto interpreta)
#4514

Bill Steer (zpěv, kytara)
Leo Smee
(basa)
Ludwig Witt
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Londýn

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Firebird 2000: Firebird -
Deluxe 2001: Deluxe -
No. 3 2003: No. 3 -
Hot Wings 2006: Hot Wings 9/10
Grand Union 2009: Grand Union -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FIREBIRD | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MARK SLAUGHTER
Hard Rock
CASABLANCA
Hard Rock
HESS
Hard Rock

Poslední hodnocení


SECTESY
The Shreds of Oblivion
2014

obal



kerry 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist