PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ACT OF GOD


ACT OF GOD (foto interpreta)
#4513

Anna Burianová (zpěv)
Martin Hrachovec
(kytara, zpěv)
Tomáš Ráček
(kytara)
Martin Hroněk
(basa)
Petr Prskavec
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Liberec

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Hořící kříže [demo] 2003: Hořící kříže [demo] 7/10
...časem zapomenutí... 2005: ...časem zapomenutí... 7/10
Vzpomínky v zrcadlech 2011: Vzpomínky v zrcadlech 9/10
Deception of Freedom 2016: Deception of Freedom 8/10
Dirty and Mean 2019: Dirty and Mean 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ACT OF GOD | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


GOD´S ARMY A.D.
Heavy Metal
RADAKKA
Heavy Metal
GREYSTONE CANYON
Heavy Metal

Fanoušci


Fidarka
5194 bodů
Pentagram
27173 bodů
kobra666
4621 bodů

Poslední hodnocení


BONDED
Rest in Violence
2020

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist