PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ACT OF GOD


ACT OF GOD (foto interpreta)
#4513

Anna Burianová (zpěv)
Martin Hrachovec
(kytara, zpěv)
Tomáš Ráček
(kytara)
Martin Hroněk
(basa)
Petr Prskavec
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Liberec

VZNIK / STATUS

2001 / aktivní



Diskografie


Hořící kříže [demo] 2003: Hořící kříže [demo] 7/10
...časem zapomenutí... 2005: ...časem zapomenutí... 7/10
Vzpomínky v zrcadlech 2011: Vzpomínky v zrcadlech 9/10
Deception of Freedom 2016: Deception of Freedom 8/10
Dirty and Mean 2019: Dirty and Mean 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ACT OF GOD | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CITADEL
Heavy Metal
PANZER
Heavy Metal
ATOMEGA
Heavy Metal

Fanoušci


kobra666
4619 bodů
Fidarka
5181 bodů
Pentagram
27173 bodů

Poslední hodnocení


DAWNING ECLIPSE
Pictures of Dysphoria
2019

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist