PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABRAXAS


ABRAXAS (foto interpreta)
#4489

Míra Imrich (zpěv)
Slávek Janda
(kytara)
Zdenda Chládek
(basa)
Ivan Pelíšek
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1976 / aktivní



Diskografie


Box 1982: Box 8/10
Manéž 1984: Manéž 7/10
Šťastnej blázen 1986: Šťastnej blázen 7/10
Sado-Maso 1996: Sado-Maso 7/10
Rituál 2000: Rituál 6/10
Už je to jedno 2007: Už je to jedno 6/10
Hlava v oblacích 2009: Hlava v oblacích 5/10
Klid! 2015: Klid! 5/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABRAXAS | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DE BILL HEADS
Rock
BRUCE SPRINGSTEEN
Rock
SLEEPER EFFECT
Rock

Fanoušci


Pentagram
27173 bodů
Konstantinas1
0 bodů
kerry
689 bodů

Poslední hodnocení


MISERY INDEX
Rituals of Power
2019

obal



kolacio 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist