DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

WAFAT


WAFAT (foto interpreta)
#4432

Frank (zpěv)
Bonar
(kytara)
Fitra
(basa)
Muyit
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Brutal Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Indonésie
Surabaya

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Cemetery Of Cellarage 1997: Cemetery Of Cellarage -
Surga Itu Gelap 2009: Surga Itu Gelap -
Exhausted Soul 2011: Exhausted Soul 5/10
Doxa 2018: Doxa -
Feminism 2022: Feminism -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | WAFAT | Brutal Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DISINFECT
Brutal Death Metal
INHUME
Brutal Death Metal
DEPRECATED
Brutal Death Metal

Poslední hodnocení


WORMROT
Dirge
2011

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist