PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CENTINEX


CENTINEX (foto interpreta)
#4368

Henrik Andersson (zpěv)
Jörgen Kristensen
(kytara)
Martin Schulman
(basa)
Florian Rehn
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Avesta, Dalarna

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


Subconscious Lobotomy 1992: Subconscious Lobotomy 8/10
Malleus Maleficarum 1996: Malleus Maleficarum 8/10
Reflections 1997: Reflections 8/10
Reborn Through Flames 1998: Reborn Through Flames 8/10
Hellbrigade 2000: Hellbrigade 8/10
Diabolical Desolation 2002: Diabolical Desolation 7/10
Decadence: Prophecies Of Cosmic Chaos 2004: Decadence: Prophecies Of Cosmic Chaos 7/10
World Declension 2005: World Declension 8/10
Redeeming Filth 2014: Redeeming Filth 7/10
Doomsday Rituals 2016: Doomsday Rituals 8/10
Death In Pieces 2020: Death In Pieces 7/10
The Pestilence [EP] 2022: The Pestilence [EP] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CENTINEX | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


KRIEGSZITTERN
Death Metal
TERMINAL CARNAGE
Death Metal
LETHERIA
Death Metal

Fanoušci


coco loco
1228 bodů

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist