PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

CLITEATER


CLITEATER (foto interpreta)
#4323

Joost Silvrants (zpěv)
Ivan Cuijpers
(kytara, zpěv)
Robbie Pennings
(kytara)
Vedran Bartolcic
(basa)
Clemens Kerssies
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Goregrind

ZEMĚ PŮVODU

Nizozemí
Helden, Limburg

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


Clit ´Em All 2003: Clit ´Em All 8/10
Eat Clit Or Die 2005: Eat Clit Or Die 9/10
Scream Bloody Clit 2008: Scream Bloody Clit 10/10
The Great Southern Clitkill 2010: The Great Southern Clitkill 9/10
Cliteaten Back to Life 2013: Cliteaten Back to Life 9/10
From Enslavement to Clitoration 2016: From Enslavement to Clitoration 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | CLITEATER | Goregrind | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FECAL BODY INCORPORATED
Goregrind
PENETRATED
Goregrind
VAGINAL CARNAGE
Goregrind

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist