PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MORGOTH


MORGOTH (foto interpreta)
#431

Karsten ´Jagger´ Jäger (zpěv)
Harald Busse
(kytara)
Sebastian Swart
(kytara)
Thilo Mellies
(basa)
Marc Reign
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Meschede

VZNIK / STATUS

1985 / pozastaveno



Diskografie


Pits Of Utumno [demo] 1988: Pits Of Utumno [demo] 9/10
Resurrection Absurd [EP] 1989: Resurrection Absurd [EP] 10/10
The Eternal Fall [EP] 1990: The Eternal Fall [EP] 9/10
Cursed 1991: Cursed 9/10
Odium 1993: Odium 9/10
Feel Sorry For The Fanatic 1996: Feel Sorry For The Fanatic 7/10
1987-1997: The Best Of Morgoth [kompilace] 2005: 1987-1997: The Best Of Morgoth [kompilace] 9/10
Cursed To Live [live] 2012: Cursed To Live [live] 9/10
Ungod 2015: Ungod 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MORGOTH | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BLOOD OBSESSION
Death Metal
SPIRITS WAY
Death Metal
SCALPTURE
Death Metal

Fanoušci


antipop
376 bodů
Thrashator
14500 bodů
Pupajz
1137 bodů
steblohaf
6608 bodů
Immortal SEP
62247 bodů

ZOBRAZIT (24)

Poslední hodnocení


IMPERIAL TRIUMPHANT
Alphaville
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist