PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MOTIONLESS IN WHITE


MOTIONLESS IN WHITE (foto interpreta)
#4298

Chris ´Motionless´ Cerulli (zpěv)
Ricky ´Horror´ Olson
(kytara)
Ryan Sitkowski
(kytara)
Devin ´Ghost´ Sola
(basa)
Josh Balz
(klávesy, syntezátor)
Vinny Mauro
(bicí - živě)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Industrial Metal / Metalcore / Post-Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Scranton, Pennsylvania

VZNIK / STATUS

2005 / aktivní



Diskografie


The Whorror [EP] 2007: The Whorror [EP] 8/10
When Love Met Destruction 2009: When Love Met Destruction 10/10
Creatures 2010: Creatures 9/10
Infamous 2012: Infamous 8/10
Reincarnate 2014: Reincarnate 8/10
Graveyard Shift 2017: Graveyard Shift 7/10
Disguise 2019: Disguise 5/10
Scoring The End Of The World 2022: Scoring The End Of The World 4/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MOTIONLESS IN WHITE | Industrial Metal / Metalcore / Post-Hardcore | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Psychozz
134 bodů
akiray
15 bodů
Ryuzaki Jordison
0 bodů
Vampy
11 bodů
WALKonAIR
0 bodů

ZOBRAZIT (6)

Poslední hodnocení


BLACK VOID
Antithesis
2022

obal



steblohaf 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist