PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

38 SPECIAL


38 SPECIAL (foto interpreta)
#4228

Don Barnes (zpěv, kytara)
Donnie Van Zant
(zpěv, kytara)
Danny Chauncey
(kytara)
Bobby Capps
(klávesy)
Larry Junstrom
(basa)
Gary Moffatt
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Southern Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Jacksonville, Florida

VZNIK / STATUS

1975 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.38special.com




Diskografie


38 Special 1977: 38 Special 7/10
Special Delivery 1978: Special Delivery 7/10
Rockin´ Into The Night 1979: Rockin´ Into The Night 6/10
Wild-Eyed Southern Boys 1980: Wild-Eyed Southern Boys 6/10
Special Forces 1982: Special Forces -
Tour De Force 1983: Tour De Force 5/10
Strength In Numbers 1986: Strength In Numbers 4/10
Rock And Roll Strategy 1988: Rock And Roll Strategy -
Bone Against Steel 1991: Bone Against Steel -
Resolution 1997: Resolution 5/10
A Wild Eyed Christmas Night 2001: A Wild Eyed Christmas Night -
Drivetrain 2004: Drivetrain 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 38 SPECIAL | Southern Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BLACKBERRY SMOKE
Southern Rock
VAN ZANT
Southern Rock
WHITE COWBELL OKLAHOMA
Southern Rock

Poslední hodnocení


RODS, THE
Brotherhood of Metal
2019

obal



Riff 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist