PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MAGIC KINGDOM


MAGIC KINGDOM (foto interpreta)
#4139

Michael Vescera (zpěv)
Dushan Petrossi
(kytara, texty)
Vassili Moltchanov
(basa)
Michael Brush
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Belgie
Brusel

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


The Arrival 1999: The Arrival 7/10
Metallic Tragedy 2004: Metallic Tragedy 9/10
Symphony Of War 2010: Symphony Of War 9/10
Savage Requiem 2015: Savage Requiem 9/10
MetAlmighty 2019: MetAlmighty 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MAGIC KINGDOM | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WILD STEEL
Power Metal
MASTERPLAN
Power Metal
ENCHANTER
Power Metal

Fanoušci


Immortal SEP
61988 bodů
Magua
31510 bodů
POWER ROSSI
2651 bodů
Chaos
1210 bodů

Poslední hodnocení


MARCO HIETALA
Pyre Of The Black Heart
2020

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist