PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ADIMIRON


ADIMIRON (foto interpreta)
#4125

Andrea Spinelli (zpěv)
Alessandro Castelli
(kytara)
Tommy Aurizzi
(kytara)
Maurizio Villeato
(basa)
Federico Maragoni
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Thrash / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Řím

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Eclipse [EP] 2002: Eclipse [EP] -
Burning Souls 2004: Burning Souls -
When Reality Wakes Up 2008: When Reality Wakes Up -
K2 2011: K2 -
Timelapse 2014: Timelapse -
Et Liber Eris 2017: Et Liber Eris -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ADIMIRON | Progressive Thrash / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SEDULITY
Progressive Thrash / Death Metal
HETREM
Progressive Thrash / Death Metal
STORM KING
Progressive Thrash / Death Metal

Poslední hodnocení


DECADENCE
Undergrounder
2017

obal



Doctor 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist