PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ŠKWOR


ŠKWOR (foto interpreta)
#412

Petr Hrdlička (zpěv, kytara)
Martin Volák
(kytara)
Tomáš Kmec
(basa)
Martin Pelc
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Mayday 2000: Mayday 7/10
Vyhlašuju boj 2002: Vyhlašuju boj 7/10
Vyvolenej 2004: Vyvolenej 8/10
Amerika 2005: Amerika 7/10
Loutky 2007: Loutky 7/10
5 2008: 5 6/10
Sečteno Podtrženo [kompilace] 2009: Sečteno Podtrženo [kompilace] 8/10
Drsnej kraj 2011: Drsnej kraj 8/10
Natvrdo [live] 2012: Natvrdo [live] 8/10
Sliby & lži 2013: Sliby & lži 8/10
15 let - Praha Incheba arena [live] 2014: 15 let - Praha Incheba arena [live] 7/10
Hledání IDentity 2015: Hledání IDentity 7/10
Uzavřenej kruh 2017: Uzavřenej kruh 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ŠKWOR | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CANE HILL
Nu Metal
LOVE AND DEATH
Nu Metal
DEFTONES
Nu Metal

Fanoušci


Elis96
0 bodů
rapala23
124 bodů
Mujitsu
43 bodů
twisted sister
4223 bodů
Johny
29 bodů

ZOBRAZIT (23)

Poslední hodnocení


NORTHERN CROWN
In a Pallid Shadow
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist