PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ŠKWOR


ŠKWOR (foto interpreta)
#412

Petr Hrdlička (zpěv, kytara)
Martin Volák
(kytara)
Tomáš Kmec
(basa)
Martin Pelc
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Nu Metal

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1998 / aktivní



Diskografie


Mayday 2000: Mayday 7/10
Vyhlašuju boj 2002: Vyhlašuju boj 7/10
Vyvolenej 2004: Vyvolenej 8/10
Amerika 2005: Amerika 7/10
Loutky 2007: Loutky 7/10
5 2008: 5 6/10
Sečteno Podtrženo [kompilace] 2009: Sečteno Podtrženo [kompilace] 8/10
Drsnej kraj 2011: Drsnej kraj 8/10
Natvrdo [live] 2012: Natvrdo [live] 8/10
Sliby & lži 2013: Sliby & lži 8/10
15 let - Praha Incheba arena [live] 2014: 15 let - Praha Incheba arena [live] 7/10
Hledání IDentity 2015: Hledání IDentity 7/10
Uzavřenej kruh 2017: Uzavřenej kruh 7/10
Tváře smutnejch hrdinů 2020: Tváře smutnejch hrdinů 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ŠKWOR | Nu Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INFINITY
Nu Metal
COAL CHAMBER
Nu Metal
DIRTY MACHINE
Nu Metal

Fanoušci


rapala23
124 bodů
Temnice Potemná
163 bodů
bodybuilder
111 bodů
Patar
103 bodů
Kalmaox
164 bodů

ZOBRAZIT (23)

Poslední hodnocení


MUSHROOMHEAD
Beautiful Stories For Ugly Children
2010

obal



Chupacabros 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist