PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TARCHON FIST


TARCHON FIST (foto interpreta)
#4103

Mirco ´Ramon´ Ramondo (zpěv)
Luciano “Lvcio” Tattini
(kytara, zpěv)
Sergio “Rix” Rizzo
(kytara, zpěv)
Marco “Wallace” Pazzini
(basa, kytara, zpěv)
Giacomo ´Jack´ Lauretani
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Bologna, Emilia-Romagna

VZNIK / STATUS

2006 / aktivní



Diskografie


Tarchon Fist 2008: Tarchon Fist 9/10
Fighters 2009: Fighters 10/10
Heavy Metal Black Force 2013: Heavy Metal Black Force -
Celebration [kompilace] 2016: Celebration [kompilace] -
Proud to Be Dinosaurs [EP] 2017: Proud to Be Dinosaurs [EP] -
Apocalypse 2019: Apocalypse -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TARCHON FIST | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WALPYRGUS
Heavy Metal
TYRANT
Heavy Metal
GENOCIDE
Heavy Metal

Fanoušci


samorost
8211 bodů

Poslední hodnocení


SLIPKNOT
Iowa
2001

obal



Chupacabros 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist