PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SIGNUM REGIS


SIGNUM REGIS (foto interpreta)
#4099

Jota Fortinho (zpěv)
Filip Koluš
(kytara)
Ján Tupý
(klávesy)
Ronnie König
(basa)
Jaro Jančula
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Slovensko
Senec

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


Signum Regis 2008: Signum Regis 9/10
The Eyes Of Power 2010: The Eyes Of Power 9/10
Exodus 2013: Exodus 9/10
Through the Storm [EP] 2015: Through the Storm [EP] 10/10
Chapter IV: The Reckoning 2015: Chapter IV: The Reckoning 9/10
Decennium Primum 2017: Decennium Primum 9/10
Addendum Primum [EP] 2017: Addendum Primum [EP] -
The Seal Of A New World 2019: The Seal Of A New World 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SIGNUM REGIS | Progressive Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SYMPHONY X
Progressive Power Metal
EYEFEAR
Progressive Power Metal
MANTICORA
Progressive Power Metal

Fanoušci


cermi-cermak
12759 bodů
Chaos
1210 bodů
Magua
31510 bodů
Fidarka
5206 bodů

Poslední hodnocení


KRAANIUM
Slamchosis
2018

obal



Rock´N´Roll Hell 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist