PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KILLERS


KILLERS (foto interpreta)
#4093

Bruno Dolheguy (zpěv, kytara)
Thierry Andrieu
(kytara)
Patrick Oliver
(basa)
Florent Pouey
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Speed / Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Bardos, Aquitaine

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

killers.perso.sfr.fr




Diskografie


...Fils De La Haine 1985: ...Fils De La Haine 8/10
Danger De Vie 1986: Danger De Vie 10/10
Mise Aux Poings 1987: Mise Aux Poings 8/10
Résistances 1989: Résistances 8/10
Cités Interdites 1992: Cités Interdites -
Contre Courant 1995: Contre Courant -
Fort Intérieur 1998: Fort Intérieur -
109 1999: 109 -
Mauvaises Graines 2000: Mauvaises Graines -
Killing Games 2001: Killing Games -
Mise Aux Poings 2001 2001: Mise Aux Poings 2001 -
Habemus Metal 2002: Habemus Metal -
Á L´ombre Des Vautours 2007: Á L´ombre Des Vautours -
10:10 2012: 10:10 -
Imido 2013: Imido -
Le baiser de la mort 2015: Le baiser de la mort 8/10
Trajets-Dits 2017: Trajets-Dits -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KILLERS | Speed / Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SACRAL RAGE
Speed / Heavy Metal
MP
Speed / Heavy Metal
SPEEDCLAW
Speed / Heavy Metal

Fanoušci


samorost
8211 bodů

Poslední hodnocení


VADER
Revelations
2002

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist