PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DESTRUCTOR


DESTRUCTOR (foto interpreta)
#4083

Dave ´Overkill´ Just (zpěv, kytara)
Nick ´Annihilator´ Giannakos
(kytara)
Tim ´Hammer´ Frederick
(basa)
Matt ´Flammable´ Schindelar
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Euclid, Ohio

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Maximum Destruction 1985: Maximum Destruction 8/10
Sonic Bullet 2003: Sonic Bullet 7/10
Storm of Steel [EP] 2007: Storm of Steel [EP] -
Forever In Leather 2007: Forever In Leather 7/10
Back in Bondage 2016: Back in Bondage 7/10
Decibel Casualties 2017: Decibel Casualties 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DESTRUCTOR | Power / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CP24
Power / Thrash Metal
DEADLY BLESSING
Power / Thrash Metal
BLACK ABYSS
Power / Thrash Metal

Fanoušci


kerry
700 bodů
samorost
8211 bodů

Poslední hodnocení


QUIET RIOT
Metal Health
1983

obal



Doctor 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist