PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THE HAUNTED


HAUNTED, THE (foto interpreta)
#408

Marco Aro (zpěv)
Patrik Jensen
(kytara)
Ola Englund
(kytara)
Jonas Björler
(basa)
Adrian Erlandson
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death / Groove Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Göteborg

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


The Haunted 1998: The Haunted 9/10
Made Me Do It 2000: Made Me Do It 8/10
Caught on Tape [DVD] 2002: Caught on Tape [DVD] -
One Kill Wonder 2003: One Kill Wonder 7/10
rEVOLVEr 2004: rEVOLVEr 8/10
The Dead Eye 2006: The Dead Eye 7/10
Versus 2008: Versus 7/10
Road Kill [DVD] 2010: Road Kill [DVD] -
Unseen 2011: Unseen 8/10
Eye of the Storm [EP] 2014: Eye of the Storm [EP] -
Exit Wounds 2014: Exit Wounds 8/10
Strength in Numbers 2017: Strength in Numbers 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HAUNTED, THE | Melodic Death / Groove Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SLUDGEHAMMER
Melodic Death / Groove Metal
IMPLODE
Melodic Death / Groove Metal

Poslední hodnocení


KORN
Take A Look In The Mirror
2003

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist