PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

EVANESCENCE


EVANESCENCE (foto interpreta)
#407

Amy Lee (zpěv, klávesy)
Terry Balsamo
(kytara)
William McLawhorn
(kytara)
Tim McCord
(basa)
Will Hunt
(bicí, perkuse, prog.)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Metal / Pop Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Little Rock, Arkansas

VZNIK / STATUS

1996 / aktivní



Diskografie


Origin [demo] 2000: Origin [demo] 8/10
Fallen 2003: Fallen 9/10
Anywhere But Home [live] 2004: Anywhere But Home [live] 9/10
The Open Door 2006: The Open Door 8/10
Evanescence 2011: Evanescence 8/10
Synthesis 2017: Synthesis 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | EVANESCENCE | Alternative Metal / Pop Rock | Hard Music Base

Menu



Fanoušci


Pete76
518 bodů
Chaos
1164 bodů
Misha.666
98 bodů
Lískulka
24 bodů
Kang
5044 bodů

ZOBRAZIT (12)

Poslední hodnocení


TERRIBLE HEADACHE
Der rote Baron
2019

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist