PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HEAVENS GATE


HEAVENS GATE (foto interpreta)
#406

Thomas Rettke (zpěv)
Sascha Paeth
(kytara)
Bonny Bilski
(kytara)
Robert Hunecke Rizzo
(basa)
Thorsten Müller
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Wolfsburg

VZNIK / STATUS

1987 / rozpad



Diskografie


In Control 1989: In Control 9/10
Livin´ In Hysteria 1991: Livin´ In Hysteria 10/10
Hell For Sale! 1992: Hell For Sale! 8/10
Planet E. 1996: Planet E. 7/10
Menergy 1999: Menergy 5/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HEAVENS GATE | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VITRIOL
Heavy Metal
ANGEL BLACK
Heavy Metal
CONTRACRASH
Heavy Metal

Fanoušci


zakuji
1409 bodů
ghoul
2316 bodů
Rock´N´Roll Hell
189490 bodů
Magua
31217 bodů
Pupajz
1137 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


KORN
Take A Look In The Mirror
2003

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist