PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HEAVENS GATE


HEAVENS GATE (foto interpreta)
#406

Thomas Rettke (zpěv)
Sascha Paeth
(kytara)
Bonny Bilski
(kytara)
Robert Hunecke Rizzo
(basa)
Thorsten Müller
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Wolfsburg

VZNIK / STATUS

1987 / rozpad



Diskografie


In Control 1989: In Control 9/10
Livin´ In Hysteria 1991: Livin´ In Hysteria 10/10
Hell For Sale! 1992: Hell For Sale! 8/10
Planet E. 1996: Planet E. 7/10
Menergy 1999: Menergy 5/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HEAVENS GATE | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


NINJA
Heavy Metal
ETHEL THE FROG
Heavy Metal
DARKTRIBE
Heavy Metal

Fanoušci


Magua
30006 bodů
Pupajz
1137 bodů
ghoul
2295 bodů
zakuji
1401 bodů
Rock´N´Roll Hell
179300 bodů

ZOBRAZIT (5)

Poslední hodnocení


ELFFOR
Dra Sad III (Beneath the Uplands of Doom)
2019

obal



Eicherik 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist