PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

NEŽFALEŠ


NEŽFALEŠ (foto interpreta)
#4059

Radek (zpěv)
Kráťa
(kytara)
Moucha
(basa)
Petr
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk / Rock´n´Roll

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


...jak za války 2005: ...jak za války 7/10
Není čas na hrdinství 2006: Není čas na hrdinství -
Ber dokud dávám 2008: Ber dokud dávám 9/10
Pár lacinejch triků 2010: Pár lacinejch triků 8/10
Každej klub i bar 2012: Každej klub i bar 9/10
Zločin z vášně 2017: Zločin z vášně 10/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | NEŽFALEŠ | Punk / Rock´n´Roll | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VYČŮRAT A SPÁT
Punk / Rock´n´Roll
DEGRADACE
Punk / Rock´n´Roll
HASIACI PRÍSTROJ
Punk / Rock´n´Roll

Fanoušci


ochd
74 bodů
kacenka666
25 bodů
Punky
2 bodů

Poslední hodnocení


ET MORIEMUR
Epigrammata
2018

obal



Dub 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist