PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ELP


ELP (foto interpreta)
#4015

Greg Lake (zpěv, kytara, basa)
Keith Emerson
(klávesy)
Carl Palmer
(bicí, perkuse)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie


VZNIK / STATUS

1970 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.emersonlakepalmer.com




Diskografie


Emerson Lake And Palmer 1970: Emerson Lake And Palmer 7/10
Tarkus 1971: Tarkus 7/10
Trilogy 1972: Trilogy 9/10
Pictures At An Exhibition 1972: Pictures At An Exhibition 8/10
Brain Salad Surgery 1973: Brain Salad Surgery 8/10
Love Beach 1978: Love Beach 8/10
Emerson, Lake And Powell 1985: Emerson, Lake And Powell 8/10
Black Moon 1992: Black Moon -
In The Hot Seat 1994: In The Hot Seat -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ELP | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TANGENT, THE
Progressive Rock
ANDERSON/STOLT
Progressive Rock
CAMEL
Progressive Rock

Poslední hodnocení


STEVE HARRIS
The Burning
2020

obal



Magua 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist