PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ARENA


ARENA (foto interpreta)
#3994

Paul Manzi (zpěv)
John Mitchell
(kytara)
Clive Nolan
(klávesy)
Kylan Amos
(basa)
Mick Pointer
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie


VZNIK / STATUS

1995 / aktivní



Diskografie


Songs From The Lions Cage 1995: Songs From The Lions Cage 9/10
Pride 1996: Pride 9/10
The Cry 1997: The Cry -
The Visitor 1998: The Visitor 9/10
Immortal? 2000: Immortal? 10/10
Contagion 2003: Contagion 10/10
Pepper´s Ghost 2005: Pepper´s Ghost 9/10
The Seventh Degree Of Separation 2011: The Seventh Degree Of Separation 9/10
The Unquiet Sky 2015: The Unquiet Sky 9/10
Double Vision 2018: Double Vision 9/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ARENA | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


YES
Progressive Rock
MILLENIUM
Progressive Rock
KANSAS
Progressive Rock

Fanoušci


WScully
149 bodů
Crippled Reverend
6049 bodů
matwes
5 bodů
piha
58035 bodů

Poslední hodnocení


WARKINGS
Revenge
2020

obal



steblohaf 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist