PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

TOTÁLNÍ NASAZENÍ


TOTÁLNÍ NASAZENÍ (foto interpreta)
#3977

Svatopluk ´Sváťa´ Šváb (zpěv, basa)
Karel ´Karloss´ Máša
(kytara, zpěv)
Pavel ´P.P.Cvok´ Pešata
(kytara, zpěv)
Petr ´Franky´ Žák
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Slaný

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


Wiktorovy ostatky [demo] 1991: Wiktorovy ostatky [demo] 7/10
Dneska má svátek Marie [demo] 1992: Dneska má svátek Marie [demo] -
Bätmäni [demo] 1993: Bätmäni [demo] -
Stínohry 1996: Stínohry 7/10
Pocta době 1997: Pocta době 7/10
...souhlasíš se vším? 1998: ...souhlasíš se vším? 8/10
Spreyopithecus Chaluhensis 2000: Spreyopithecus Chaluhensis 6/10
Crabalaganja 2002: Crabalaganja 7/10
Když mrvy na šichtu táhnou 2005: Když mrvy na šichtu táhnou 7/10
Krokodýl Ghandee 2007: Krokodýl Ghandee 8/10
Crazy Story 2011: Crazy Story 8/10
Oceloví ptáci 2013: Oceloví ptáci 7/10
Zbytečnákapela.cz 2014: Zbytečnákapela.cz -
Kazoo or die! 2019: Kazoo or die! 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | TOTÁLNÍ NASAZENÍ | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


FALL OUT BOY
Punk Rock
LES FATALS PICARDS
Punk Rock
LENIWIEC
Punk Rock

Fanoušci


Punky
2 bodů
Lahváč
674 bodů
cermi-cermak junior
79 bodů
Punkoiar
699 bodů
Magua
32030 bodů

ZOBRAZIT (7)

Poslední hodnocení


CULT OF FIRE
Nirvana
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist