PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

GREEN CARNATION


GREEN CARNATION (foto interpreta)
#394

Kjetil Nordhus (zpěv)
Tchort
(kytara)
Bjørn Harstad
(kytara)
Kenneth Silden
(klávesy)
Stein Roger Sordal
(basa)
Jonathan Alejandro Perez
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Gothic Rock

ZEMĚ PŮVODU

Norsko
Kristiansand

VZNIK / STATUS

1990 / aktivní



Diskografie


Journey To The End Of The Night 2000: Journey To The End Of The Night 9/10
Light Of Day, Day Of Darkness 2001: Light Of Day, Day Of Darkness 7/10
A Blessing In Disguise 2003: A Blessing In Disguise 9/10
The Quiet Offspring 2005: The Quiet Offspring 9/10
Acoustic Verses 2006: Acoustic Verses 7/10
Leaves of Yesteryear 2020: Leaves of Yesteryear -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | GREEN CARNATION | Gothic Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


XIII. STOLETÍ
Gothic Rock
AUTUMNBLAZE
Gothic Rock
TEZAURA
Gothic Rock

Poslední hodnocení


DEICIDE
Once Upon A Cross
1995

obal



ROSCHAL 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist